Fenerbahçe Ülker Topuk Yaylası’na Gidecek

Yeni sezondaki ilk mücadelesini Türkiye Kupası’nda verecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, hazırlık dönemi çalışmalarının...

Yeni sezondaki ilk mücadelesini Türkiye Kupası’nda verecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, hazırlık dönemi çalışmalarının ikinci bölümü için yarın Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek.

11 günlük kamp programı süresince fizik ve kondisyon çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da yapacak olan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmaları Topuk Yaylası tesislerindeki salonda yapacak.

Kampa, milli takımlarda görev yapan oyuncula Emir Preldzic, İlkan Karaman, Bojan Bogdanovic ve özel izinli David Andersen ile antrenör Simone Pianigiani katılamayacak, genç takımlardan sporcular da kamp döneminde takımdaki yerini alacak. Sarı-lacivertliler, 3 Eylül 2012 Pazartesi günü İstanbul’a dönecek ve yeni sezon hazırlıklarını yurtdışında yapacağı hazırlık maçlarıyla sürdürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: