Fenerbahçe Ülker, Unics Kazan’ı konuk ediyor

Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, G Grubu’ndaki beşinci maçında yarın Rusya’nın Unics Kazan takımını...

Turkish Airlines Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, G Grubu’ndaki beşinci maçında yarın Rusya’nın Unics Kazan takımını konuk edecek.
Yarın akşam Fenerbahçe Ülker Arena’da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlarken NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda karşılaştığı rakibine 76-71'lik skorla yenilmişti.
Temsilcimiz Top 16’da geride kalan 4 maç sonunda bir galibiyet üç yenilgi alırken puan cetvelinde son sırada bulunuyor. Sarı - lacivertliler 254 sayı atarken potasında ise 288 sayı gördü. Temsilcimiz %74,21 sayı ortalaması ile mücadele ederken iki sayı çizgisinden %48,5, üç sayı çizgisinin gerisinden ise %33,5 ortalama ile oynuyor.
Takımın en skorer oyuncusu ise 12,4 sayı ortalaması ile Bojan Bogdanovic. Oğuz Savaş da %59,7 ortalama ile iki sayı bölgesinden takımının en etkili ismi olurken Bogdanovic %42,8’lik ortalama ile üç sayı bölgesinin en etkili oyuncusu. James Gist ise 4,4 ribaund, Emire Preldizc de 2,9 asist ortalama ile bu kategoride ilk sırada bulunuyor.
Rakip Unics Kazan ise üç galibiyet bir mağlubiyet ile puan cetvelinde Panathinaikos’un ardından ikinci sırada. Rus ekibinin en etkili oyuncusu ise 16,4 sayı ortalaması ile oynayan Henry Domercant. Bu oyuncu aynı zamanda 3 sayı çizgisinin gerisinden %52 isabet oranı ile oynuyor. Vladimir Veremeenko da 6,5 ribaund, Petr Samoylenko 3 asist ile mücadele ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz