Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor!

Beko Basketbol Ligi'nde ilk haftayı 80-59'luk OYAK Renault galibiyetiyle geride bırakan Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, OYAK Renault karşısında ilk yarı istedikleri oyunu sergileyemediklerini, ancak ikinci yarıda daha etkili olduklarını belirterek, "İkinci devre istediğimiz gibi oynamaya başlayınca fark geldi. Zaten lige galibiyetle başlamak istiyorduk, öyle de oldu. Bunu elde ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

Geride kalan sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe Ülker'e karşı tüm takımların daha bilenerek oynadığını kaydeden Nedim Karakaş, kendilerine karşı alınacak bir galibiyetin o takımı çok fazla gündeme taşıdığını söyleyerek, "Maçlarımız hep televizyonda da yayınlandığı için rakip oyuncuların mücadele seviyesi daha yüksek oluyor. Ama biz de güçlü bir ekipsek bunların üstesinden gelmek zorundayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beko Basketbol Ligi'nin bu sezon çok çekişmeli geçeceğine inandığını anlatan Karakaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu seneki lige ben, 'Son 15-20 yılın en güçlü ligi' diyorum ama bazı çevreler daha da genişleterek, 'Tüm zamanların en güçlü ligi' diye adlandırıyorlar. Gerçekten de çok zorlu bir lig. Bütün takımlar sahaya çıktıkları zaman ilk beşleriyle hemen hemen eşit şansa sahipler. Ama Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen, Türk Telekomspor, Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown gibi ekipler geniş kadrolarının avantajını kullanarak şampiyonluğun favorileri olurlar. Bizim takım olarak tek hedefimiz şampiyonluk. Tüm gücümüzle buna çalışacağız."