Fenerbahçe Ülker'den, Ülker Çikolata Fabrikasını Ziyaret Etti

Ülker Çikolata Fabrikası, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nı ağırladı. Oyuncular, fabrikada kurulan Ülker Çikolata Atölyesi’nde çikolata...

Ülker Çikolata Fabrikası, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nı ağırladı. Oyuncular, fabrikada kurulan Ülker Çikolata Atölyesi’nde çikolata yaptı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncuları, çikolata fabrikası hakkında Ülker yetkililerinden çikolata üretim aşamaları ile ilgili bilgi aldı. Özel olarak kurulan Ülker Çikolata Atölyesi’nde çikolata yapan oyuncular ardından üretim tesisini gezdi.

Kaptan Ömer Onan, takım olarak Ülker Çikolata Fabrikası’nı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını ve kendi çikolatalarını yapmaktan keyif aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz