Fenerbahçe Ülker'in Yeni Antrenörü Simone Piangiani

Fenerbahçe Ülker, İtalyan basketbol tarihinin en başarılı antrenörlerinden birisi olarak kabul edilen Simone Pianigiani ile...

Fenerbahçe Ülker, İtalyan basketbol tarihinin en başarılı antrenörlerinden birisi olarak kabul edilen Simone Pianigiani ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada 43 yaşındaki Pianigiani, Siena’da 1996-2006 arası 10 yıl yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra, 2006-2012 arası 6 sezon takımın baş antrenörlüğünü yaptığı ve bu 6 yılın tümünde şampiyonluğa ulaşarak İtalya Ligi’nde erişilmesi zor bir rekora imza attığı kaydedildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Semih Özsoy, bu çok değerli antrenörü Fenerbahçe’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Simone ile hedeflediğimiz büyük başarılara birlikte yürüyeceğiz." açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü, Kemal Dinçer ise, bu süre zarfında değerlendirdiği bir çok alternatifler içerisinde, Fenerbahçe Ülker’e en uygun antrenör olarak çok kaliteli, son derece istikrarlı, başarısını ispatlamış Simone Pianigiani de karar kıldıklarını ifade etti.

Simone Pianigiani de Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldiğini ve mutluluğunu belirtip Fenerbahçe yönetiminin profesyonelliği, büyük vizyonu ve hedeflerinden çok etkilendiğini dile getirerek, "Her zaman hayranlıkla izlediğim Fenerbahçe seyircisinin önünde, onların coşkulu desteğiyle büyük başarılara ulaşmak için çok sabırsızlanıyorum. Başarı ve başarıda süreklilik kazandırmak için buradayım ve burada buna ulaşmak için bir antrenörün isteyebileceği her şey mevcut." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz