Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, bugün sabah saatlerinde SV Bad Erlach...

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, bugün sabah saatlerinde SV Bad Erlach antrenman sahasında yaptığı günün ilk antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 11.30’da başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Dün akşamki MTK Budapeşte maçında uzun süre görev alan oyuncular, otelin yanındaki ormanlık alanda yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. MTK maçında sağ arka aşil tendonuna darbe alan ve bu bölgede ağrıları bulunan Mehmet Topuz ile yine dünkü maçta her iki kaval kemiğine de darbe alan Caner Erkin ise otelin havuzunda yaptıkları rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı noktaladı.

Reklam
Reklam

Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 3 ayrı grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Pas organizasyonlarının ardından, antrenman çift kale maçlarla tamamlandı.

Fenerbahçe günün ikinci antrenmanını da SV Bad Erlach sahasında yapacak. TSİ 20.00’de başlayacak bu çalışma, basına kapalı gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz