Fenerbahçe yenilince Beşiktaş kafilesi çıldırdı

Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe'nin mağlubiyeti sonrası uçakta yeri göğü inletti. Uçağın pilotu, "G.Birliği 2. golü attı" anonsunu yaptı. Oyuncuları büyük heyecan sardı. "G.Birliği maçı kazandı" sözlerini duyan Beşiktaş kafilesi, 30 bin fitte, "Şampiyon Beşiktaş" diye bağırdı...

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Kayseri Erciyesspor maçına liderlik için çıkan Beşiktaş, müthiş bir oyun ve attığı beş golle zirveyi üç hafta sonra tekrar geri aldı. Siyah-Beyazlı futbolcular, zafer sonrası büyük bir mutluluk yaşadı. Karşılaşmayı Ankara'da oynanan Beşiktaş, İstanbul'a geri dönmek için yola çıktı. Ama Kartal, uçağa bindiği sırada şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibi F.Bahçe, Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk oluyordu. Futbolcuların ve teknik heyetin aklı bu karşılaşmadaydı.

Reklam
Reklam

ACABA FENER MAÇI NE OLDU?

Herkes, bu hafta Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak F.Bahçe derbisine dört puan farkla çıkmayı istiyordu. Zaman geçtikçe Siyah-Beyazlı futbolcular, daha da heyecanlandı. Birbirlerine "Acaba F.Bahçe maçı ne oldu?" diye sormaya başladı. Bu arada uçağın kaptanı G.Birliği'nin ikinci golü attığını anons etti. Beşiktaşlı futbolcular ve yöneticiler büyük bir sevinç yaşadı. Dakikalar ilerledikçe 30 bin feette heyecan daha da yükseldi. Futbolcular, karşılaşmanın bir an önce bitmesi için dua etti.

ARTIK İPLER BİZİM ELİMİZDE!..

Uçağın kaptanı bir kez daha mikrofonu eline alıp "G.Birliği maçı 2-1 kazandı" dediğinde büyük bir mutluluk yaşandı. Siyah-Beyazlı kafile, 30 bin feette, "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yapmaya başladı. Futbolcular birbirlerine şampiyonluk sözü verdi. Teknik Direktör Slaven Bilic, oyuncularına "Artık ipler bizim elimize geçti. Ama ilk önce Club Brugge maçına odaklanmamız lazım. İki kulvarda da yolumuza emin adımlarla devam edelim" dedi. (akşam)

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: