Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay Güven Tazeledi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına yeniden...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Nisan ayı olağan toplantısında, Kurul Başkanlığı için seçimler de yapıldı. Toplantı devam ederken yapılan seçimlerin sonuçları, yine toplantı devam ederken alındı. Sandık sonuçlarına göre Yüksek Divan Kurulu mevcut Başkanı Yüksel Günay kurul üyelerinden 605 oy alırken; diğer aday Engin Berker 191 oy aldı. Bu Sonuçla Yüksel Günay, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına 3 yıl için yeniden seçildi.

Reklam
Reklam

ENGİN BERKER, TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantı sonunda bir teşekkür konuşma yapan adaylardan Engin Berker, "Bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Biz demokratik bir yarış yaptık. Kazanan Yüksel Günay arkadaşımı tebrik ederim. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben deneyimli biriyim. Fenerbahçe benden yararlanmak isterse, kulübümün emrinde bir nefer gibi çalışmaya hazırım" dedi.

Toplantının sonunda bir konuşma yapan Yüksel Günay ise, "Bana yapmış olduğuz bu fevkalade anlamlı harekete teşekkür ediyorum. Bunun karşılığını hizmetle ödeyeceğim" şeklinde konuştu.

Kurul başkanlığı seçimleri yapılırken toplantıda ilk önce Başkanvekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu raporunu okudu. Ardından Kurul üyeleri kürsüden görüş, düşünce ve duygularını aktardı. Konuşmaların ve seçim sonuçlarının ardından yeniden kürsüye gelen Başkanvekili Özdemir, yapılan konuşmalar ve seçimle ilgili Yönetimin görüşlerini aktardı.

ÖZDEMİR: "FENERBAHÇE'YE YAKIŞAN BİR SEÇİM OLDU"

Fenerbahçe'ye yakışan bir seçim yapıldığını söyleyen Nihat Özdemir, "İki arkadaşımızın da Fenerbahçe'ye çok büyük hizmetleri vardır, bundan sonra da devam edecektir. Hepsine teşekkür ediyorum, Yüksel Günay ağabeyimiz seçimi kazanmıştır. Önümüzdeki 3 yıl bu görevi yürütecektir. Kendisine hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: