Fenerbahçe zafer arıyor

LONDRA (İHA) - Fenerbahçe ve Manchester United, hazırlıklarını tamamlayarak, bu akşam oynanacak maçın saatini beklerken, İngiliz spor yazarları, 3 yıldır sahasında hiçbir İngiliz takımına yenilmeyen "Kırmızı Şeytanlar"ın bu karşılaşmadan galip ayrılacağından emin.

Manchester United-Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapacak Old Trafford Stadı'ndaki hazırlıklar bugün itibariyle tamamlanırken gazeteler, karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe ve Manchester United takımlarının tahmini ilk 11'lerine yer verdiler. İngiliz spor yazarları, İngiltere'nin genç futbol yıldızı Wayne Rooney'in, Manchester United'a katıldıktan sonra bu stadyumda çıkacağı ilk maçı büyük heyecanla beklediklerini aktarırken, Fenerbahçe'de Alex, Van Hooijdonk, Alex ve Tuncay'ı büyük tehlike olarak gösterdiler.

Reklam
Reklam

The Independent Gazetesi, haberinde, "Fenerbahçe 1996'da, Manchester United'ı 40 yıldır kendi sahasında yenebilen ilk takım olmuş ve karısı, menajer Alex Ferguson'a maçtan sonra, 'seni işten atmaları lazım' diye bağırmıştı. Ama Manchester United'ın son üç yıldır sahasında hiç bir İngiliz takımına yenilmediğini de gözardı etmemek lazım. Bu büyük bir başarı" ifadelerine yer verdi.

Gazeteler, karşılaşmada Manchester United'i favori olarak gösterirken, Alex Ferguson'un, "Favori gösterilmek üzerimde büyük baskı oluşturuyor" sözlerini okuyucularına

aktardılar.