Fenerbahçe'de Alper Potuk transferi olumsuz sonuçlandı

Fenerbahçe'de Alper Potuk transferi olumsuz sonuçlandı. Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Alper Potuk transferi...

Fenerbahçe'de Alper Potuk transferi olumsuz sonuçlandı. Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Alper Potuk transferi gerçekleşmedi.
Bilindiği gibi daha önce Fenerbahçe ile Eskişehirspor kulübü Alper için bonservis konusunda anlaşamaya varmış, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper ile bir basın toplantısı düzenleyerek Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye 5 milyon euro'ya sattığını açıklamıştı.
İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü belirtilen Alper Potuk'a Eskişehirspor'da aldığı 350 bin TL. ücret teklif edildiği, Alper'in ise yıllık 1.5 milyon euro istediği bu yüzden de anlaşma sağlanamadığı basına yansımıştı.
Bu gelişmeler üzerine Eskişehirspor yönetiminin Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'e ulaşmaması sonucu Alper'i Eskişehir'e geri çağırdığı, genç oyuncunun da akşam saatlerinde Eskişehir'e geri döndü ve yarın idmana çıkacağı belirtildi.
Eskişehirspor'la yeniden sözleşme imzalayan Alper'in pazar günü Eskişehirspor'un Sivasspor ile yapacağı maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz