Fenerbahçe'de, Bursaspor Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, üç günlük iznin ardından Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına...

Fenerbahçe, üç günlük iznin ardından Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörü Aykut Kocaman yönetiminde yapılan idmanda oyuncular kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli takımda A Milli Takım kadrosunda bulunan Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, U19 Milli Takım kadrosunda bulunan Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Miroslav Stoch antrenmana katılmadı.

Reklam
Reklam

Sol dizinde ödeme bağlı ağrı hareket kısıtlılığı ve ön çapraz bağlarında gerilme tespit edilen ve bu nedenle Nijerya Milli Takımı kadrosundan çıkartılan Joseph Yobo'nun ise tedavisinin tesislerde sürdüğü belirtildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çift idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: