Fenerbahçe'de Çizmeyi Aştık-Road To Amsterdam Tişörtleri Satışta

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek finalinde İtalyan temsilcisi Lazio’yu 2-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyerek adını yarı...

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek finalinde İtalyan temsilcisi Lazio’yu 2-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyerek adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe'de yönetim, özel olarak tasarlanan ’Çizmeyi Aştık’ tişörtleri Fenerium tarafından satışa sunuldu.

Öncelikli olarak www.fenerium.com.tr ve stadyum mağazalarında satışa çıkartılan Çizmeyi Aştık tişörtleri çok yakın zamanda tüm Türkiye çapındaki Fenerium mağazaları ve yetkili satış noktalarında taraftarlarla buluşacak.

Sarı - lacivertli yönetim, Amsterdam’a giden yolda önemli bir engelin aşıldığı, bu çok anlamlı geceye atfen hazırlanan tişörtleri de yakından görerek satın almak isteyen tüm taraftarları Fenerium satış noktalarına davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: