Fenerbahçe'de Elazığspor Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe'de, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, Sanica Boru Elazığspor ile İzmir'de oynayacağı maçın hazırlıkları...

Fenerbahçe'de, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, Sanica Boru Elazığspor ile İzmir'de oynayacağı maçın hazırlıkları devam ediyor.

Bir günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde, salonda kuvvet çalışan ve daha sonra sahada çabukluk çalışması yapan sarı-lacivertliler, dayanıklılık koşusu ile idmanı tamamladı.

Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Özgür Çek, Miroslav Stoch ve Dirk Kuyt antrenmanda yer almazken; Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal, tedavi çalışmalarını takımdan ayrı olarak gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün saat 18.00'de Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: