Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor....

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan çalışmaya, milli takım kamplarında bulunan futbolcular katılmadı. Sarı-lacivertli takımda Baroni ile Ziegler takımdan ayrı idman yaptı. Sakatlıkları süren Dia, Serkan Kırıntılı, Semih Şentürk ve Serdar Kesimal antrenmanda yer almadı.
Oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde ayak tenisi yaptı. Futbolular, daha sonra top kapma çalışması gerçekleştirdi.
Yarını izinli geçirecek takım, pazartesi günü yapacağı idmanla hazırlıklarına tekrar başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz