Fenerbahçe'de "görüşme" yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, İstanbul'da bir restorantta biraraya geldiği Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile Kulüpler Birliği toplantısına katılıp, katılmama gibi bir pazarlık yapmadığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yer alan haberde, Yıldırım'ın Papermoon adlı restoranda Aydın ile biraraya gelip, Kulüpler Birliği toplantısına katılıp katılmama pazarlığı yaptıklarının iddia edildiğini belirterek, "Başkanımız, Sayın Aydın ile herhangi bir pazarlık amacı ile değil, genel olarak yabancı oyuncu transferi kısıtlaması konusundaki konuları görüşmek amacıyla biraraya gelmişlerdir. Yemekte Kulüpler Birliği toplantısına katılıp, katılmama şeklinde bir pazarlık ya da görüşme söz konusu olmamıştır" denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, yemek sırasında Beşiktaşlı yönetici Celalettin Kolot'un da sohbete katıldığı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi: "Başka bir gazetede başkanımızın Sayın Kolot'a Rüştü transferi ile ilgili olarak, 'Biz Rüştü'yü göndermek istiyorduk. Siz aldınız' şeklinde sözler sarf ettiği iddia edilmektedir. Sayın Kolot ile başkanımız Sayın Aziz Yıldırım arasında bu tür bir diyalog kesinlikle geçmemiştir."

TUNCAY HABERİNE DE YALANLAMA
Fenerbahçe Kulübü, Tuncay Şanlı ile ilgili haberi de yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yer alan haberde, başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine Tuncay Şanlı ile ilgili olarak, "Tuncay oğlum kadar sevdiğim bir çocuktu, giderken bize haber vermedi. Bunu yapmayacaktı. Orada oynayamayıp bir gün bize dönerse beklediği karşılığı alamaz. Bir sene İngiltere'de oynayıp geri dönmek isterse kabul etmem" dediğinin öne sürüldüğü belirtilerek, "Söz konusu haber doğru değildir. Başkanımızın bu sözleri sarf ettiği iddia edilen kişilerin kim olduğu açıklanmalıdır" denildi.

Reklam
Reklam