Fenerbahçe'de Koç ve Yıldırım TFF'ye geldi

Futbolda şike soruşturması kapsamında başkan ve yöneticileri cezaevinde olan, UEFA'nın talebi Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla...

Futbolda şike soruşturması kapsamında başkan ve yöneticileri cezaevinde olan, UEFA'nın talebi Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla Avrupa'ya gönderilmeyen Fenerbahçe'de tepkiler sürüyor.
Dün teknik ekip ve oyuncularla yapılan toplantının ardından sert açıklamalar yapan Asbaşkan Ali Koç, Futbol Federasyonu'na müracaat ederek Bank Asya 1. Lig'e düşürülmelerini isteyeceklerini söylemişti.
Fenerbahçeli yönetici Ali Koç ile Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulundaki kardeşi Ali Yıldırım, Futbol Federasyonu yöneticileri ile görüşmek üzere federasyonun İstinye'deki binasına geldiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz