Fenerbahçe'de Mert ve Bilica kupayı istiyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Kardemir Karabükspor'u 2 - 0 yenerek finale yükselen Fenerbahçe'nin...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Kardemir Karabükspor'u 2 - 0 yenerek finale yükselen Fenerbahçe'nin iki oyuncusu Kaleci Mert Günok ve Fabio Bilica, kupayı mutlaka kazanacaklarını söylediler.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe kalesini koruyan Mert Günok, “2 kupayı da kazanmayı çok istiyoruz.” dedi.

Mert Günok, Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir oyun oynayarak finale kaldıklarını söyledi ve her iki kupayı da kazanmayı çok istediklerini belirtti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mert Günok, ’’Bu sene iki kupayı da kazanmayı çok istiyoruz. Bu kupaları başkanımıza, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

BİLİCA: KUPA İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sarı - lacivertli ekibin defans oyuncusu Fabio Bilica, iyi oynayarak sonuca gittiklerini belirterek, finalde kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Fabio Bilica maçın ardından yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır bu kupayı kazanamıyoruz. Bursaspor ile final oynayacağız. Kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: