Fenerbahçe'de Neşeli Ve Protestolu Antrenman

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Futbolcular, 3 Temmuz...

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Futbolcular, 3 Temmuz sürecini saat 19.07'de alkışla protesto ederken, sarı - lacivertlilerin çalışmada oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00’da başlayan antrenmanda sarı - lacivertliler, 3 grub halinde dönüşümlü olarak 7’ye 7 oyun oynarken, diğer grup ise kuvvet çalışması yaptı.

Bu arada futbolcular, saat 19.07'de 3 Temmuz 2011 yılında başlatılan şike operasyonunu ve UEFA'nın almış olduğu kararları alkışlarla protesto etti. Sarı - lacivertliler, protestonun ardından çalışmalarını sürdürdü. Oyuncuların 7'ye 7 sadece kafayla oynanan çift kale maçta neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Geçen sezonun ardından ülke milli takımlarına gittikleri için yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Perşembe gününden itibaren katılacak Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves ile 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nda forma giyen Salih Uçan ve 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı ile 17. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden Recep Niyaz’ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz