Fenerbahçe'de Olcay Ve Esra TED Ankara Kolejliler Maçını Değerlendirdi

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncuları Olcay Çakır ve Esra Şencebe, TED Ankara Kolejliler’i 85...

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncuları Olcay Çakır ve Esra Şencebe, TED Ankara Kolejliler’i 85 - 54 mağlup ettikleri maçı değerlendirirken, güzel bir galibiyet aldıklarını söylediler.

Sarı - lacivertli ekibin genç oyuncularından Olcay Çakır, maçın ardından yaptığı açıklamalarda, "Keyif veren bir maç oldu. Takımdaki her oyuncu Koçumuzun verdiği görevi yapmak için mücadele ediyor." diyerek şunları söyledi:

"Önemli ve güzel bir karşılaşma oynadık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Basketbolda özellikle Guard mevkiinde sporcu yetişmesi zor oluyor. Ben de bu anlamda kendime Birsel Vardarlı’yı örnek alıyorum. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve buna devam edeceğim."

Reklam
Reklam

ESRA ŞENCEBE: GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Esra Şencebe, yoğun geçen maç trafiğine rağmen böyle anlamlı galibiyetlerle zirveye gideceklerini belirterek, "Çok yoğun bir tempo var. Üst üste maç oynamak kolay değil. Herkes elinden geleni yapıyor. Bugün farklı ve anlamlı bir galibiyet aldık. Önümüzden Euroleague maçı var. Hedefimiz hem Avrupa'da, hem de TKBL'de Şampiyonluğa ulaşmak. Taraftarımız da her zamanki gibi bugün de bizi destekledi. Alacağımız galibiyetlerle adım adım zirveye gideceğimize eminim." dedi.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın, atmosferinin çok farklı olduğunu da deklare eden Esra Şencebe, "Atmosfer çok farklı. Küçük salon da güzel ama buranın atmosferi farklı. Bence salonları anlamlı kılan taraftardır. Önemli olan taraftarımızın bizim yanımıza olması ve bizi her zaman desteklemesi. Ben taraftarımız bizi desteklemeye geldikçe, daha güzel başarılar kazanacağımıza eminim." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: