Fenerbahçe'de Orduspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında, yarın deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında, yarın deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı. Sarı - lacivertli ekip öğleden sonra Samsun üzerinden Ordu'ya gidecek.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda, 4 gruba ayrılan sarı - lacivertli oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Reklam
Reklam

Emre Belözoğlu, takımdan ayrı özel bir program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Moussa Sow’un ise tedavisine devam edildi.

Orduspor maçı hazırlıkları, bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe kafilesi, saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla önce Samsun’a, Samsun’dan da karayoluyla Ordu’ya geçecek.

FENERBAHÇEMİZİN 19 KİŞİLİK ORDUSPOR KADROSU

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında, yarın deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Raul Meireles, Salih Uçan, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Semih Şentürk, Beykan Şimşek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: