Fenerbahçe'de üç imza!

Yeni sezona yönelik çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, iç transferde hareketli bir günü geride bıraktı. Sarı-lacivertliler, 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi.

Sarı-lacivertli kulüp futbolcularından Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni ile nikah tazeledi. Selçuk Şahin ve Cristian'ın sözleşmeleri 1'er yıl uzatılırken, Gökhan Gönül ile de 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı..

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[*\ Fenerbahçe'nin Selçuk Şahin, Cristian Baroni ve Gökhan Gönül ile sözleşme yenilemesi için ne düşünüyorsunuz?

Reklam
Reklam

**](https://www.mynet.com/cevaplar/fenerbahcenin-yaptigi-selcuk-sahin-cristian-baroni-ve-gokhan-gonul-transferleri-icin-ne-dusunuyorsunuz/6058763)

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcumuz Selçuk Şahin'in sözleşmesini; 2011-12 sezonu itibariyle sona eren sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanarak, 1 yıl uzatmıştır.

Futbolcularımızdan Cristian Baroni'nin 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi 2015 yılına; Gökhan Gönül'ün 2014 yılında sona erecek olan sözleşmesi ise 2016 yılına kadar uzatılmıştır.

Sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren diğer futbolcularımızla da görüşmeler devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Anahtar Kelimeler: