Fenerbahçe'de Volkan hesabı!

Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Volkan Demirel'in, Galatasaray maçında oynayabilmesi adına Bursaspor maçında dinlendirilebileceği öğrenildi...

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, 3-0 kazanılan Gaziantepspor deplasmanında belindeki sakatlık nedeniyle ter dökememişti. Başarılı file bekçisi ısınmaya çıkmasına rağmen maça kendi isteğiyle başlamamıştı. Son anda Mert Günok görevi devralmıştı. Tecrübeli file bekçisinin belindeki ağrıları geçmedi. Sağlık ekibi, Volkan'ın tedavisini tüm hızıyla sürdürüyor. 32 yaşındaki kalecinin pazartesi günkü zorlu Bursaspor karşılaşmasında sahada olup olmayacağı maç saati belli olacak. Derbinin camia için çok önemli olduğu gerekçesiyle teknik direktör Ersun Yanal'ın Volkan'ı Bursa karşılaşmasında tamamen iyileşmediği sürece hiçbir şekilde riske etmemeyi düşündüğü öğrenildi. Volkan, Gaziantep maçından bu yana çalışmalarını tek sürdürüyor.

Reklam
Reklam

YANAL’DAN SARI KART UYARISI
Öte yandan Ersun Yanal, sarı kart sınırında bulunan oyuncularının üzerine titriyor. Yanal'ın Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Emenike, Kuyt, Gökhan Gönül gibi ilk 11'de sürekli olarak oynayan isimlere "Hakemlerle uğraşmayın, kart görmeyin. Derbide sizlere ihtiyacım var" diyerek oyuncularını uyardığı öğrenildi. Son haftalarda kadroda sıkıntı yaşanmaması adına diğer öğrencilerine de maçlarda sakinliklerini korumaları yönünde uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Gökhan ve Bekir takıma döndü
Fenerbahçe, ligde pazartesi günü Bursaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün'ün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışabilmesi teknik heyeti memnun etti. Emre Belözoğlu ile Cristian tedavi ve hazırlıklarını tesislerde sürdürdü. Volkan Demirel-Selçuk Şahin ikilisi de sahada ve salonda ayrı bir program uyguladı. Sarı-Lacivertli oyuncuların idman boyunca son derece neşeli oldukları gözlenirken antrenmanın ardından objektiflere poz verdikleri görüldü.

Reklam
Reklam