Fenerbahçe'de yıldızlar geri dönüyor

Fenerbahçe'de haftasonu oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çoğunun takıma geri dönecek olması Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürüyor.

Sarı Lacivertli takımda cezaları sona eren Emre Belözoğlu ve Egemen Korkmaz'ın yanı sıra sakatlığını tamamen atlatan Moussa Sow'da, Yanal'ın şans vermesi halinde takımlarındaki yerlerini alacaklar.

Elazığspor maçının onbirinde bir dizi değişiklikler planlayan Ersun Yanal'ın stoper pozisyonunda cezası biten Egemen'in yanında kimin oynayacağı konusunda kararsız olduğu Kadlec ile Bekir arasında tercihini maç günü yapacağı ifade edildi.

Orta sahada Mehmet Topal'ın yanında Emre Belözoğlu'nu görevlendirmeyi düşünen Yanal'ın kafasında , forvet arkası pozisyonu için Alper Potuk'un isminin önplanda olduğu gelen haberler arasında.

Ofansif sağ kanatta Kuyt'a forma verecek olan Ersun Yanal'ın sol kanat ve forvet pozisyonunda Sow ve Emenike'yi görevlendireceği öğrenildi. Yanal'ın bu ikiliden maç içerisinde sık sık yer değiştirmelerini ve hücum organizasyonlarını zenginleştirmeleri konusunda uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Sarı Lacivertli takımda Gençlerbirliği maçının hazırlıkları da devam ederken, sakatlıkları bulunan Bruno Alves ve Pierre Webo'nun tedavilerine de devam ediliyor. İki futbolcunun da iki ile üç hafta arasında sahalara döneceği bildirildi.