Fenerbahçe'den alkışlı protesto!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımı'nın dün akşamki antrenmanı ilginç bir protestoya sahne oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, antrenmanda 3 Temmuz 2011 yılında başlatılan şike operasyonunu ve UEFA'nın almış olduğu kararları alkışlarla protesto etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde akşam antrenmanına çıkan sarı-lacivertli futbolcular, sahada pas çalışmaları yaptıkları sırada saat 19:07'de çalışmayı bıraktı. Futbolcular, alkışlarla 3 Temmuz süreci ve UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği cezayı protesto etti. Oyuncular, alkışlı protestonun ardından çalışmalarına devam etti.

Reklam
Reklam

DONDURMA VE BAKLAVA İDDİALI MAÇ

Isınmanın ardından koordinasyon çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra dar alandaki çift kale maçta kafa vuruşlarıyla paslaşıp gol atmaya çalıştı. Neşeli geçen antrenmanda 3 takım halinde yapılan dondurma ve baklava iddialı turnuvayı, Emre Belözoğlu'nun takımı kazandı. Turnuvada ikinci olan ekip 6 kilo dondurma, üçüncü olan ekip ise 2 tepsi baklava kaybetti.

Geçen sezonun ardından ülke milli takımlarına gittikleri için yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Perşembe gününden itibaren katılacak Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves ile izin verilen Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı.