Fenerbahçe'den Emenike açıklaması

Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında 2-1 galip geldiği maçın ardından stattan ilk ayrılan futbolcu Emenike oldu.

Maçın bitiş düdüğünden kısa bir süre sonra soyunma odasına giden Emenike, üstünü değiştirdikten sonra arkadaşlarından yaklaşık 45 dakika önce stadı terketti.

Advocaat: Emenike'ye sormanız lazım

Hollandalı teknik adam, stadı erkenden terk eden Emenike hakkında sorulan "Emenike stadı erken terk etti. Sorun mu vardı?" sorusuna "Ona sormanız lazım" diye cevap verdi.

Kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisini toplayan Emmanuel Emenike'ye sahip çıkan Hollandalı teknik adam, "Çok fazla pozisyon ürettik. Emenike de çok pozisyon üretti. Çok iyi pozisyonlar geldi ama sonuçlandıramadı. 3 belki de 4-0 yapacağı golleri kaçırınca sinirlenmesi normal." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taraftara da teşekkür eden Advocaat, Emenike'nin protesto edilmesiyle ilgili ise "Ben sadece kendi düşüncelerine kulak veririm. Taraftarımız gerçekten 12. adam gibi destek oldular. Emenike 2 golü atsaydı kahramandı. Futbol böyle bir şey." değerlendirmesini yaptı.

Açıklama geldi

Öte yandan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Emenike hakkındaki iddia üzerine, "Duşunu alan tüm futbolcular stadyumdan ayrılabilir. Emenike de farklı bir şey yapmamıştır. Aksine haberler yalandır" dedi.

OZAN: "2-3 GÜNE KOŞULARA BAŞLIYORUM"

Emenike'nin ardından sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda bulunmayan Ozan Tufan ve Uygar Mert Zeybek stattan ayrıldı. Ozan Tufan sağlık durumu ile ilgili soruya, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. 2-3 gün sonra koşulara başlayacağım" cevabını verdi.

FUTBOLCULAR ÇOCUKLARIYLA ÇIKTI

Maç sonunda galibiyetin getirdiği mutluluk hakimdi. Statta taraftarlar takımı tribüne çağırırken, soyunma odasında da büyük sevinç yaşandı. Kaptan Volkan Demirel stattan kızı ile birlikte ayrılırken, V. Persie ise oğlu ile birlikte çıktı.

Reklam
Reklam