Fenerbahçe'den gol şov

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşan Fenerbahçe, Webo (3), Mehmet Topuz ve Ramazan'ın golleri ile rakibini 5-0 mağlup etti.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...
FENERBAHÇE 5 - 0 BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Erdem Bayık

FENERBAHÇE: Mert (Dk. 83 Erten), Bekir, Serdar, Mehmet Topuz, Kadlec, Mehmet Topal(Dk. 46 Selçuk Şahin), Uygar Mert, Ramazan, Emenike (Dk 67 Savaş), Sow, Webo

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE: Ali, Erçin, Yunus, Coşkun, Süleyman, Kaan, Emre (Dk. 70 Tevfik), İbrahim (Dk. 65 Anıl), Tahir, Gökhan, Orçun (Dk. 85 Hakkı)

Reklam
Reklam

SARI KARTLAR:Sow (Fenerbahçe) Süleyman Altuntaş, Anıl (Bayburt Grup)

GOLLER: Dk 18, 65, 75 Webo(3), Dk. 21 Ramazan, Dk. 35 Mehmet Topal, (Fenerbahçe)

[Maçıntan kareler![Fenerbahçe - Bayburt maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121982/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-bayburt-macindan-kareler-154267-myspor)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Bayburt Grup Özel İdare karşısında bir sürprize fırsat vermemek için rakibini maçın başlama düdüğüyle baskısı altına aldı. Sarı-Lacivertliler müthiş bir pres ve arzulu oyun ile kupada yollarına devam etmek istediklerini gösterdiler.
İsmail kartal'ın öğrencileri baskılı oyunlarının karşılığını Dk. 18 Webo'nun kafa golüyle aldılar. Bu dakikadan sonra oyunun tek hakimi olan Sarı-Kanarya Dk. 21 genç Ramazan ve 35. dakikada Mehmet Topal'dan gelen gollerle ilk yarının skorunu 3-0 olarak tayin etti.

Sarı-Siyahlılar ikinci 45 dakikada ilk yarıya nazaran daha fazla boş alana buldu. Etkisiz ataklarla rakip kaleyi yoklayan Bayburt temsilcisi gol için yüklendiği anlarda geride büyük boşluklar verdi. Webo ve Sow ile bu boşlukları iyi değerlendiren Sarı-Lacivertliler geliştirdikleri kontra ataklarla 65 ve 75. dakikada 2 gol daha kaydederek çok rahat bir galibiyet elde etti: 5-0.

Reklam
Reklam