Fenerbahçe'den "transfer" açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, son günlerde çeşitli gazetelerde başta Roberto Carlos olmak üzere David Beckham gibi bazı yabancı futbolcular ile görüşmeler sürdürüldüğü iddia edildiğine dikkat çekilerek, şöyle denildi:

"Her şeyden önce Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu kurallar gereği başka bir yabancı oyuncu daha oynatma hakkı yokken bu tür
transfer görüşmeleri yapıyor olması mümkün değildir. Öte yandan sözde transfer görüşmeleri konusunda ortaya atılan rakamlar da son derece rahatsız edicidir.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer politikaları konusundaki tavrı, tutumu ve halka açık bir kurum olarak bütçesi bellidir."

Reklam
Reklam

Basın yayın mensuplarının doğru haber yapma konusunda daha dikkatli davranmalarının beklendiği vurgulanan açıklamada, "Turkcell Süper Lig'de lider konumda, Fortis Türkiye Kupası'na galibiyetle başlamış, UEFA Kupası'nda iddiası bulunan, futbolcusundan teknik direktörüne, yönetiminden taraftarına büyük bir uyum ve heyecan içerisinde mücadelesini sürdürmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında zaman zaman basın yayın kuruluşlarında doğru olmaktan uzak, taraflı ve yanlış haberler yapılmasını üzüntü ve hayretle takip etmekteyiz. Adeta son günlerde camiada yakalanan bu olumlu havayı dağıtmak amacıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, başkanını ve camiasını rencide etmeye, zarar vermeye yönelik haberlerin yapılmasını üzüntü verici buluyoruz" denildi.