Fenerbahçeli boksörler yeni sezona hazır

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu Ramazan Bayramı sonrası yeni sezon hazırlıklarına Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezi'nde...

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu Ramazan Bayramı sonrası yeni sezon hazırlıklarına Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezi'nde antrenman yaparak başladı.
Fenerbahçe Spor Kulübünün 1994 yılı 75 kilo Gençler Dünya Şampiyonu olan antrenörü Mustafa Genç yönetiminde çalışmalarını sürdüren Boks Okulu ulusal maçların yanında 2011 yılında yıldızlar kategorisinde Avrupa ikincisi ve Dünya ikincisi çıkararak dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi.
Boks okulunun sporcuları yeni çalışma dönemi için yaptıkları antrenman sonrası yemekte bir araya geldiler. Sporcular özellikle Fenerbahçe sevdasına sahip çıkmak için Fenerbahçeli taraftarlardan 1 milyon taraftar kart kampanyasına katılmalarını istedi.
Fenerbahçe Kulübü Boks Şube Kaptanı Mert Öztemel, başkan Aziz Yıldırım’ın ve yönetim kurulu üyelerinin desteği ile Ankara’da açtıkları boks okulunun başarıları ile mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Özellikle kulübümüzün 100. yılında başlattığımız sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Sporla Hayata ve Sokaktan Ringlere Boks Projesi ile onlarca çocuğumuzu topluma ve spora kazandırdık. Tüm bu çalışmalara en büyük desteği başkanımız Aziz Yıldırım verdi. Boks okulumuzun sporcularının 2011 yılında elde ettiği Avrupa ve Dünya ikinciliği madalyalarını başkanımız Aziz Yıldırma hediye ediyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz