Fenerbahçeli futbolcular, Kiğılı için mankenlik yaptı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi giyim sponsorluğunu, 2011 - 2012 Futbol Sezonu'nda da Kiğılı, yapacak.Fenerbahçe Spor...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi giyim sponsorluğunu, 2011 - 2012 Futbol Sezonu'nda da Kiğılı, yapacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü sporcularının özel davetlerde, toplantılarda giyeceği modelleri belirlendi. Sarı - lacivertli oyuncuların her birinin beden ölçüsüne göre hazırlanan kıyafetler, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen katolog çekiminde tanıtıldı.
Çekimler sırasında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlenirken, çekimlerde lacivert takım elbise, açık mavi gömlek, kravat seçiminde de Fenerbahçe'nin renkleri sarı - lacivert kullanıldı.
A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Alex de Souza ve Fabio Bilica kameralar karşısında verdikleri pozlarda gösterdikleri performans ise gözlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz