Fenerbahçeli Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Hakan TARHAN/İSTANBUL, Liv Hospital Ulus'ta gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde, aralarında Volkan Demirel, Diego Ribas, Raul Meireles, Moussa Sow, Samuel Holmen, Mehmet

Hakan TARHAN/İSTANBUL, Liv Hospital Ulus'ta gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde, aralarında Volkan Demirel, Diego Ribas, Raul Meireles, Moussa Sow, Samuel Holmen, Mehmet Topuz ve Ertuğrul Taşkıran'ın da bulunduğu bazı futbolcular bir dizi teste tabi tutuldu.
Öncelikle kan değerlerine bakılan oyuncular, ardından solunum ve efor testinden geçti. Sağlık kontrolü, göz, kulak-burun-boğaz ve genel cerrahi muayenelerinin ardından tamamlandı.
Sarı-Lacivertlilerde milli takımlara giden ve izinli olan futbolcuların daha sonra sağlık kontrolünden geçirilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz