Fenerbahçeli gazeteciler takımlarına pankartla destek verdi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde görev yapan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yerel gazete ve ajans muhabirleri 4. Kez...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde görev yapan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yerel gazete ve ajans muhabirleri 4. Kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli gazeteciler Şike operasyonunda gözaltında bulunan ve tutuklanan bazı yöneticilere destek pankartı ile sahaya çıktı.
Ereğli’de çalışan Galatasaraylı ve Fenerbahçeli basın mensupları her hafta yaptıkları maça bu hafta da devam ettiler. Ezeli rekabetin Ereğli ayağında birer galibiyet ve bir beraberlik tamamlanan 3 karşılaşmanın ardından Erdemir stadında 4. maç için hazırlıklar tamamlandı.
Sahaya ilk olarak çıkan takım Galatasaraylı gazeteciler olurken, Fenerbahçeli gazeteciler ise sahaya “Büyük Camia Küçük Hesaplar Yapmaz” pankartı ile çıktı. Pankartı hazırlamalarında ki amacı anlatan Can Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Sarıalp, “Fenerbahçe spor kulübü 100 yıldır ligde mücadele veriyor. Biz camiamızın küçük hesaplar içerisinde olmadığına inanıyoruz. Eğer bu konu da suç işleyenler var ise mutlaka cezalarını çekmeli. Ancak Fenerbahçe kulübü olarak büyüklüğümüzün her zaman yanındayız.” dedi.
Dostluk içinde başlayan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 5-5 berabere bitti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz