Fenerbahçeli Holigan Suç Makinesi Çıktı

Fenerbahçe ile Bate Borisov takımları arasında oynanan maçta sahaya paraşütlü meşale atan taraftarlardan sabıkalı 32...

Fenerbahçe ile Bate Borisov takımları arasında oynanan maçta sahaya paraşütlü meşale atan taraftarlardan sabıkalı 32 yaşındaki Serkan Babalı polisin operasyonu ile yakalandı. Maltepe Cezaevi’nden firar eden zanlının yarama, gasp, yağma suçlarından 30 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi. 15 ayrı suçtan kesinleşmiş 11 yıl hapsinin bulunan zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fenerbahçe ile Bate Borisov takımları arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı sırasında dışarıdan sahaya ''paraşütlü meşale'' olarak tanımlanan aydınlatma fişeği atılmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada polis, İstanbul’da 10 kişiyi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan birinin ise Tekirdağ’da yaşayan 30 ayrı suç kaydı ve 11 yıl kesinleşmiş cezası bulunan 32 yaşındaki Serkan Babalı olduğunu belirleyen Tekirdağ Asayiş Şube İnfaz Büro ekipleri zanlının yaşadığı eve sabah saatlerinde baskın yaptı.

Reklam
Reklam

ADLİYEYE FENERBAHÇE ATKISI İLE ÇIKTI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan Fenerbahçe taraftarı Babalı’nın adliyeye boynuna sarı lacivert atkı ile geldiği görüldü. Adliye girişinde kız arkadaşına sarılan zanlının gasp, yaralama, hırsızlık, yapma gibi suçlardan 30 ayrı suç kaydının bulunduğu, zanlının kısa bir süre önce Maltepe Cezaevi’nden firar ettiği kaydedildi.

15 ayrı suçtan kesinleşmiş 11 yıl hapsi bulunan zanlı tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: