Fenerbahçeli Kim: Bu Forma Için Değerdi

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımının oyuncusu Yeon Koung Kim, sarı - lacivertli fotmanın ne kadar değerli...

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımının oyuncusu Yeon Koung Kim, sarı - lacivertli fotmanın ne kadar değerli olduğunu bildiğini söyledi. Kim, yaşadığı sürece göndermede bulunarak, "Bu forma için değerdi." dedi.

Kim, transfer işlemleri tamamlanmasının ardından Odesa yolculuğu öncesinde açıklamalarda bulundu. Transfer işlemlerinin tamamlandığı için çok mutlu olduğunu belirten Güney Koreli voleybolcu Kim, duygularını şöyle ifade etti: "Bugün, uluslararası transfer işlemlerimin tamamlandığı haberini aldım. Kendimi tam anlamıyla nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum. Sadece çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bu zor günlerin üstesinden kulübümüzle birlikte geldik; Başkanımıza, tüm mesaisini bu konuya harcayan değerli yöneticilerimize, bana destek olan takım arkadaşlarıma, voleybol şubesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Reklam
Reklam

Artık formama kavuşabileceğim. O benim için çok değerli ve bu formanın ne kadar değerli olduğunu şimdi daha da iyi anlıyorum, onun için değerdi.

Yarın CEV Kupası'nda çok önemli bir maçımız var. Gruba galibiyetle başlamak her zaman iyidir, özellikle de deplasmandaysa. Sanıyorum bu akşam saatlerinde Odesa'da takım arkadaşlarımın yanına ulaşmış olacağım. Eğer hocamız şans verirse yarınki maçta oynamayı çok isterim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz