Fenerbahçeli Minikler, Swim Fest Yüzme Yarışlarında Birinci Oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün minik yüzücüleri Swim Fest yüzme yarışlarında birinci oldu.Anabilim Eğitim Kurumları tarafından okulun Ataşehir...

Fenerbahçe Kulübü'nün minik yüzücüleri Swim Fest yüzme yarışlarında birinci oldu.

Anabilim Eğitim Kurumları tarafından okulun Ataşehir kampüsündeki yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen 'Anabilim Swim Fest' yüzme yarışlarında mücadele eden Fenerbahçeli yüzücüler, toplamda 57 madalya kazanarak birinci oldu.

Mini bir Türkiye Şampiyonası olarak değerlendirilen yarışmaya Fenerbahçe başta olmak üzere 6 spor kulübünden toplam 150 yüzücü katıldı. Kulüplerin 2003 ve 2004 doğumlu yüzücüleriyle katıldığı yarışların birinci etabı, hem erkeklerde hem kızlarda sırasıyla 50 serbest, kurbağlama, kelebek, sırtüstü kategorilerinde koşuldu. İkinci ve son etapta ise 100 metre ferdi karışık yarışları ile 4x50 karışık ve serbest bayrak yarışları yapıldı.

Reklam
Reklam

Tüm yarışlar genelinde ilk sırayı alan Fenerbahçe 28 altın, 22 bronz ve 7 bronzla toplamda 57 madalya kazanırken, Enka havuzdan 30 madalya ile ikinci, Anabilim Spor Kulübü de 24 madalya ile 3. oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: