Fenerbahçeli Volkan ve Selçuk: Yaşanan olaylar bizi etkiliyor

Fenerbahçeli futbolcular, futbolda son günlerde yaşanan olayların kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup...

Fenerbahçeli futbolcular, futbolda son günlerde yaşanan olayların kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.
Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu derbi sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan kaleci Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, derbi maçı yorumladı.
Çok zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Volkan Demirel, "Zor bir süreç yaşıyoruz. Bunlara en iyi cevabı sahada vermek için mücadele ediyoruz. Bugünkü derbide Galatasaray çok iyi oynadı. İlk yarıda istenilen oyunu ortaya koyamadık. Sonuçta mağlup olduk rakibimizi tebrik ediyoruz. Daha önümüzde maçlar var. Sezon sonuna doğru elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Bir gazetecinin "Fatih Terim, bu derbiyi en centilmen derbi olarak yorumladı. Sence derbi centilmence mi geçti?" şeklindeki sorusuna tecrübeli kaleci, şu cevabı verdi:
"Bugünkü derbi benim 18. Galatasaray maçım. Ben her Galatasaray maçlarında tepki alıyorum. Ancak Hırvatistan ile oynanan maçtaki tepkiler farklıydı. Ben orada Milli Takım kalecisi olarak görev yapıyordum. Orada yapılanlar zoruma gitti. Affedersiniz bütün Galatasaraylılar anama avradıma küfür etsinler umrumda değil. Başka statlarda başka takım oyuncuları da bunu yaşıyor. O günkü tepki sadece Milli Takım forması altında ıslıklanmamdı. Derbide tepkiler aldım ama her maçta oluyor."
Volkan, son günlerde yaşanan olayların kendilerini etkilediğini belirterek, "Yaşanan süreç tabi ki herkesi etkiliyor. Her ortamda bunu sahaya yansıtmamak gerekiyor. Bugünkü maçta Galatasaray iyi futbol oynadı. İki tane gol yiyince zorlandık. Mağlup olduk. Futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" diye konuştu.
Selçuk Şahin de, derbi maçta kendilerine yakışan bir oyun sergileyemediklerini söyledi. Yıldız oyuncu, derbi maçla ilgili şunları söyledi:
"İhtiyacımız olduğu dönemde bu maçı kazanamadık. Galatasaray bizden daha iyi oynadı. Onların ilk yarıdaki baskılarını kıramadık. Taraftarlarının da desteğiyle iyi oynadılar. İkinci yarı toparlandık ama galibiyeti alamadık. Şu anda puanlar eşitlendi. Biz camiamızdan özür diliyoruz"
Selçuk Şahin, 3 Temmuz'dan beri yaşanan olaylardan en çok kendilerinin etkilendiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz