Fenerbahçeliler Yaylada Buluştu

Fenerbehçeliler Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldi

Tüm yurtta Fenerbehçe Dernek başkanları Efsanevi Başkan Aziz Yıldırım etrafında yaylada bir araya geldi.

Çorum Fenerbahçe Derneğini temsilen Cumhur Sevinç, Osmancık Fenerbahçeliler derneği başkanı Haydar Kurşun ile birlikte Başkan yardımcısı Atila Uğur Fenerbahçe dernek başkanları toplantısına katılmak üzere Topuk Yaylası' na gitti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri Bolu dağının zirvesinde Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarında bulunan Topuk Yaylası'na 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edildi.

Reklam
Reklam

8 bin 091 metrekarelik inşaat alanı ile tamamı doğal ahşap malzemeden yapılan tesisin kullanım alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor.

Akşam saat 17.00 de başlayan başkanlar toplantısına katılan Osmancık Fenerbahçeliler derneği Başkan Haydar Kurşun Efsanevi başkan Aziz Yıldırım'la birebir görüşerek Çorum ve Osmancık'a devat etti.

Başkanlar toplantının katılımı yüksek ve çok verimli geçtiğini ifade eden Başkan Kurşun her yılo böyle toplantılara katıldıklarını kaydetti.

Ayrıca başkan Aziz Yıldırım'ı da yönetim kurulu ile beraber Osmancık'a davet ettiklerini ifade ederek yönetimi Osmancık'ta ağırlamaktan onur duyacaklarını bu vesile ile ziyaret gerçekleşirse Osmancık'ın tanıtımı açısından çok önemli bir kazanım sağlamış olacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: