Fenerbahçelilerin Galibiyet Sevincine Galatasaraylılar Da Katıldı

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz’in Benfica takımını 1-0 mağlup etmesi, İzmirli...

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz’in Benfica takımını 1-0 mağlup etmesi, İzmirli Fenerbahçeliler tarafından da kutlandı. Kutlamalara bazı Galatasaray taraftarları da katıldı.

Fenerbahçe’nin, 38 resmi maçta rakiplerine boyun eğmeyen Benfica’yı mağlup etmesi İzmir’de de coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğü sonrası araçlarına binerek Alsancak ve 1. Kordon’da araç konvoyları oluşturan Fenerbahçeliler, ellerinde takımlarının bayraklarıyla takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

Reklam
Reklam

Kutlamalar sırasında Fenerbahçe forması giyen Fenerbahçeli bir taraftarla Galatasaray forması bulunan bir Galatasaray taraftarı da Fenerbahçe’nin galibiyetini birlikte kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: