Fenerbahçe'nin, 100. yıl CD'si tanıtıldı

Türkiye'nin önde gelen müzik gruplarından Athena'nın, Fenerbahçe'nin 100. yılı nedeniyle hazırladığı 3 şarkılık CD'nin tanıtımı yapıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan tanıtıma Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Nihat Özdemir, 100. Yıl Komitesi Başkanı Ender Alkaya ile Athena Grubu üyeleri Gökhan ve Hakan Özoğuz katıldı.

Aziz Yıldırım, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 100. yıl aktivitelerinden birini daha kamuoyuna tanıtmak için biraraya geldiklerini belirterek, "3 yıl öncesinde Fenerbahçe'nin tribünlerde söylenecek bir marşı olsun diye Athena Grubu'ndan Gökhan ile konuşmuştuk. 3 yıl gibi uzun zaman bu şarkının yapılmasını bekledik. Yaptılar ve bugün de kamuoyuna sunmak üzere piyasaya çıkıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım, Athena Grubu'na da teşekkür ederken, "Bizler beğendik. İnşallah dillerde dolaşacak bir şarkı olmuştur. İnşallah sizler de beğenirsiniz" diye konuştu.

Athena Grubu adına konuşan Gökhan Özoğuz ise son 3 aydır yoğun bir çalışma içine girdiklerini ve bu projenin meydana geldiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Athena Grubu'nun 100. yıl için hazırladığı 3 parça, Fenerbahçe futbol takımının dev ekrandaki görüntüleri eşliğinde basın mensuplarına dinletildi.