Fenerbahçe'nin 19 kişilik kupa kadrosu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, yarın, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Kardemir D. Ç Karabükspor ile...

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, yarın, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Kardemir D. Ç Karabükspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın açıkladığı listede, Galatasaray maçında sakatlanarak sezonu kapattığı belirtilen Mousa Sow ile sakatlıkları olan Alex de Souza, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün ve Sezer Öztürk kafilede yer almadı.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Kardemir D. Ç Karabükspor ile oynayacağı müsabakanın maç kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Reklam
Reklam

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Fabio Bilica, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Gökay Iravul, Recep Niyaz, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Issiar Dia, Özgür Çek, Henri Bienvenu, Semih Şentürk.

Sarı - lacivertliler, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara’ya hareket edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: