Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu Ilan Etmesi

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zonguldak'ta taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. 

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zonguldak'ta taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Zonguldak'ta, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından sarı-lacivertli taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı. Fenerbahçe taraftarları, coşkularını kent merkezinde bulunan Madenci Anıtı ve Zonguldak Valiliği önünde sürdürdü. Bu arada Uzunmehmet Caddesi'nden yürüyerek Madenci Anıtı'na gelen taraftarlar, Valilik binası önüne kadar yürüdü. Taraftarların yürüyüşü sırasında trafiğin kilitlenmesi nedeniyle hasta taşıyan 112 Acil Servis Ambulansı zor anlar yaşadı. Bazı Galatasaraylı taraftarlar da, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu yürüyüşe katılarak kutladı. Uzun araç konvoyunun oluştuğu kent merkezinde kutlamalarını sürdüren taraftarlar, daha sonra olaysız dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz