Fenerbahçe'nin yabancılarından Aziz Yıldırım'a ziyaret

Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları Reto Ziegler, Cristian Baroni ve Joseph Yobo, tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz...

Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları Reto Ziegler, Cristian Baroni ve Joseph Yobo, tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Joseph Yobo Başkan Yıldırım’ın moralinin iyi ve sağlığının da yerinde gözüktüğünü söyledi.

Sarı lacivertli yöneticiler ve yabancı futbolcular, Yıldırım’ın tutuklu bulunduğu Metris Kapalı Cezaevi’nde yaklaşık 1,5 saat kaldıktan sonra ayrıldı. Futbolcular adına Joseph Yobo basın mensuplarına açıklama yaptı. Başkan Yıldırım’ın moralinin umduğundan da iyi göründüğünü aktaran Yobo, “Başkan ile konuştuk, sohbet ettik. Ailemiz ve takım hakkında konuştuk. Hep bize güzel şeyler söyledi. Neşesi keyfi yerindeydi. Çok mutluydu. Bizler de Fenerbahçe ailesi olarak onun yanındayız.” dedi.

Reklam
Reklam

Aziz Yıldırım’ın kendisini ve ailesini tanıdığını belirten Yobo, “Tüm takım arkadaşlarımı tek tek sordu. Gerçekten morali çok iyiydi. Gitmeden önce onu iyi göremeyiz diye korkmuştum ama, onu iyi gördüğümüz için, güzel ümitlerle arkadaşlarımızın yanına gideceğiz.” diye konuştu.

Futbolcular ve yöneticiler daha sonra cezaevinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: