Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira resmen açıklandı. Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Vitor Pereira getirildi.

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu. Vitor Pereira Fenerbahçeli oldu. Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı ve kulübüye ona emanet etti. Geçtiğimiz günlerde sportif direktör Giuliano Terraneo ile birlikte İstanbul’a gelen Portekizli çalıştırıcı öncelikle yönetimle bir toplantı yaptı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yapılan toplantıda taleplerini ileten Pereira ile her türlü konuda anlaşmaya varıldı. 47 yaşındaki Portekizli teknik adam, sözlü anlaşmanın ardından kendisini Fenerbahçe Teknik Direktörü yapan sözleşmeye imzasını attı. Hürriyet’in haberine göre önümüzdeki saatlerde Fenerbahçe kulübünden resmi açıklama yapılması beklenir.

Reklam
Reklam

PEREİRA’NIN YENİ FENERBAHÇESİ

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirttiği ve imza attırdığı Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, futbol görüşü ve mantalitesini de takıma aşılamaya geliyor! Genellikle 4-3-3 sistemini tercih eden, zaman zaman 4-1-2-3 ve 4-2-3-1'e de dönebilen Pereira ile daha çabuk oynayan ve hücumda adam eksilten bir Fenerbahçe izleyebiliriz.İşte Pereira’nın yeni Fenerbahçesi!

PEREİRA’NIN YENİ FENERBAHÇESİ – OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

VİTOR PEREİRA KİMDİR?

Porto ile 2011-2013 arası iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Pereira, Portekiz Süper Kupası ve Portekiz Kupası’nı da aynı takımla kazandı. Ardından Al Ahli takımından cazip bir teklif aldı. Burada bir yıl çalıştıktan sonra Yunanistan’ın güçlü ekibi Olympiakos’un başına geçti. Ligi şampiyon olarak tamamladı ayrıca Yunanistan Kupası’nın da sahibi oldu.

VİTOR PEREİRA KİMDİR? - GALERİ İÇİN TIKLAYIN