Fenerbahçe'nin yeni transferi Ziegler, İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Reto Ziegler, İstanbul'a geldi.Havaalanında az sayıda taraftarın karşıladığı Ziegler, basın mensuplarına yaptığı...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Reto Ziegler, İstanbul'a geldi.
Havaalanında az sayıda taraftarın karşıladığı Ziegler, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok büyük bir kulübe geldiğini söyledi.
Ziegler, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp; böyle bir kulüpte oynamak benim için büyük bir gurur. Hocamız beni biliyordu ve takip ediyordu. Aynı zamanda onun beni istediğini öğrendim. Fenerbahçe’nin de çok büyük bir kulüp olmasından dolayı Fenerbahçe’yi seçtim." diye konuştu.
Türkiye ve Fenerbahçe hakkında ne gibi bilgiler edindiğinin sorulması üzerine Ziegler, "Türkiye ligini biliyorum ve tanıyorum. Teknik ve fizik olarak güçlü olmanız gerektiğini biliyorum. Ben de bu ligde oynayabilecek kalitede olduğumu düşünüyorum. İsviçre’de çok Türk var; oradaki Türklerden dolayı da Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum." şeklinde konuştu.
Türk Milli Takımı’nda oynayan oyuncuları bildiğini de kaydeden Ziegler, "Ayrıca bazılarıyla Fenerbahçe’de oynayacak olmaktan dolayı mutluyum. Burada kaldığım süre içerisinde, takım arkadaşlarıma tepede olmak için yardımcı olup elimden geleni yapacağım." ifadelirini kullandı.
Ziegler son olarak kendiyle ilgili de şu bilgileri verdi: "Atağa yönelik ofensif bir sol bekim. Hocamız da benim bu özelliğimi bilerek beni aldı. Bek oynuyorum; ama daha fazla ofansif özelliklerimle öne çıkıyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz