Fenerbahçe,Viktoria Plzen Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında 14 Mart Perşembe günü kendi evinde...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında 14 Mart Perşembe günü kendi evinde Viktoria Plzen ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü Bursaspor maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparak idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleri başladıkları antrenmanı koordinasyon çalışması ile sürdürdü. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Reklam
Reklam

Sol kasığında zorlama hissettiği için Bursaspor maçının ilk yarısında oyundan çıkan Emre Belözoğlu bugünkü antrenmanda yer almadı. Emre Belözoğlu’nun yanı sıra Pierre Webo ve Gökhan Gönül’ün de tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Viktoria Plzen maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından 13 Mart Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: