Fenerbahçe'ye İlginç Karşılama

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ordu'ya geldi.Özel bir uçakla...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ordu'ya geldi.

Özel bir uçakla Samsun’a gelen Fenerbahçe kafilesi, Samsun’dan Ordu’ya kara yolu ile geldi. Fenerbahçe kafilesini konaklayacağı otel önünde çok sayıda taraftar karşıladı.

Taraftarlar futbolculardan imza almak için bir biriyle yarışırken, Ordu Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Murat Kılıç, Fenerbehçe kafilesini resim sergisi ile karşıladı.

Fenerbahçe’li futbolcuları renkli illüstrasyon tekniği ile yapan genç ressam, Fenerbahçe’ye olan sevgisinden dolayı böyle bir çalışma yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Ordulu olan Kılıç, “Fenerbahçe’ye olan sevgimi nasıl gösteririm diye düşündüm ve bu çalışmayı yaptım” diyerek, şunları söyledi:

“Ben bunları Fenerbahçe’ye olan sevgim ile yaptım. Fenerbahçe Orduspor maçını bildiğim için Fenerbahçe’ye olan sevgimi nasıl gösteririm diye düşündüm. Böyle bir çalışma yaptım. Bu çalışmaya başlarken öncelikle en iyi futbolculardan başladım. Çalışma yaparken çok heyecanlıyım çünkü bu tür resimler yapmayı çok seviyorum. Bu çalışmayı ben beş ayda bitirdim. Çok mutluyum.“

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: