Fenerbahçe'ye Vakıfbank engeli

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Grundig'i 3-2 mağlup ederek rakibini bu sezon üçüncü kez geçmeyi başardı.

Müsabakanın birinci setini 25-16 Fenerbahçe Grundig'in üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci setle birlikte VakıfBank maçta dengeyi sağladı. Bu seti 25-20'yle kazanan VakıfBank oldu. Üçüncü sette ise teknik molalara önde giren VakıfBank, çekişmeli geçen seti 21-25 kaybetti. VakıfBank adına maçta kalma seti olan dördüncü sette ise bu kez setsonunu iyi oynayan ve seti 25-22 kazanan sarı-siyahlılar, maçı beşinci sete taşıdı.

İstanbul derbisinin beşinci ve son setinde de rakibi karşısında üstünlüğü elden bırakmayan ve istediği oyunu sahaya yansıtan VakıfBank seti 15-13 maçı da 3-2 kazandı. Rakibini 3-2 mağlup eden VakıfBank, 17. hafta sonunda puanını 49 yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Reklam
Reklam

Bu arada VakıfBank, geçtiğimiz gün acımasızca katledilen Özgecan Aslan'ın vefatına ve kadına karşı şiddete dikkat çekmek amacıyla bugün oynanan Fenerbahçe Grundig müsabakasına Özgecan için hazırladığı pankartla çıktı.

Anahtar Kelimeler: