Fenerbahçe'yi İzlemek 5 Lira

İZMİR, Maç biletlerinin kapalı tribün 15 TL, açık tribün 10 TL, kale arkası ise 5 TL'den satışa sunulduğu bildirildi. Kapalı

İZMİR, Maç biletlerinin kapalı tribün 15 TL, açık tribün 10 TL, kale arkası ise 5 TL'den satışa sunulduğu bildirildi. Kapalı ve kale arkası tribünler her iki takım taraftarlarına açılacak, açık tribünde ise Fenerbahçeliler yer alacak.
Passolig uygulamasının zorunlu olmadığı kupa maçı öncesi biletlerin Atatürk Stadı gişelerinden, Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'nden ve www.passo.com.tr üzerinden alınabileceği açıklandı.
Forum Bornova ile Fenerium mağazalarından satış yapılması için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Gelir elde etmek gibi bir düşüncemiz yok, tribünler dolsun yeter" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: