Fener'de Burak sesleri

Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardığı genç yıldızın bonservisi için temaslarını hızlandırdı. Manisa'nın istediği 2.5 milyon euroyu, 1.5 milyona indirmeye çalışan yönetim bu hafta sorunu çözmeyi planlıyor

Burak, Vestel Manisa'da 9 gol attı. Genç forvet, Beşiktaş forması giydiği ilk yarıda 1 gol kaydetmişti.Fenerbahçe, Vestel Manisaspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Burak Yılmaz'ı renklerine bağlamak için bugünden itibaren temaslarını yoğunlaştıracak.

Sarı -lacivertli kulüp, Burak'ın menajeri Ali Egesel'e bonservis konusunda tam yetki verdi. Manisaspor'un istediği 2,5 milyon euroya karşılık bu kulübe Burak'ın bonservisi için 1,5 milyon euro bedel teklif edecek olan Egesel'in, Fenerbahçe ile Burak konusunda kesin anlaşmaya vardığı belirlendi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Zico'nun da takımın kadrosuna katılması için onay verdiği genç oyuncunun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede anlaşmaya vardığı ancak bonservis bedeli için istenen 2,5 milyon euroyu Fenerbahçe'nin ödemek istemediği belirlendi. Burak'ın menajeri ile Manisspor yönetimi arasında yapılacak olan görüşmelerden uzlaşma çıktığı taktirde genç oyuncu sarı-lacivertli formayı giyecek.

Yönetime söz verdi
Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen ve onlara iyi futbol konusunda söz veren Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ve bundan kendisinin sorumlu olmadığını dile getirdi. Genç yıldızın, Fenerbahçe'ye imza attığı taktirde başarılı olacağını bildirip, sarı - lacivertli yöneticilere, "Çok deneyim kazandım. Tüm kalbimle oynarım" dediği belirlendi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Burak Yılmaz konusunda kesin kararlı olduğu ve bu oyuncunun bonservisinin istedikleri düzeye inmesi halinde transferi gerçekleştireceği belirtildi.