Fenerium Tırı Şarköy’de

Konya Akşehir Nasrettin Hoca Şenlikleri’nden, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine gelen, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi ürünlerinin satışını...

Konya Akşehir Nasrettin Hoca Şenlikleri’nden, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine gelen, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi ürünlerinin satışını yapan Fenerium Tırı, Cumhuriyet Meydanı’nda taraftara hizmet vermeye başladı.

Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği tırda bulunan, yeni sezon ürünleri ilk günden kapışıldı. Tır yetkilileri Nevzat Yıldız ile Bayram Başara, Şarköy’e her yıl yaz sezonunda geldiklerini ve büyük ilgi gördüklerini, ürün satışlarından son derece memnun olduklarını ifade etti. Yeni ürünlerin satışını yaptıklarını söyleyen Nevzat Yıldız, “2012 yılı itibariyle Trakya turumuzun ilk durağı Şarköy oldu. Şarköy’de her geldiğimizde, buradan son derece memnun olarak ayrılıyoruz. Tırımızda 3 bin çeşit ürünümüz bulunuyor. Şarköy tatilcilerin yoğun olarak ilgi gösterdiği yerlerden biri olması nedeniyle, plaja uygun kıyafetlerimizde bulunuyor. Sezonun yeni çıkan ürünleri tırımızda bulunuyor. Burada 10 gün kalmayı düşünüyoruz, bu süre içinde yeni çıkacak ürünleri de getirerek taraftarlarımıza sunacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

2012 yılı itibariyle, Türkiye’yi bir baştan bir başa dolaştıklarını söyleyen Yıldız “Ege’den girdik, Bitlis, Tatvan, doğu turumuzu, Karadeniz, Hopa, Giresun dolaştık. 11 Temmuz’da Erzurum’da oynanacak süper kupa finalinde orada olacağız. Şarköy’den sonra Keşan’ın Erikli sahiline gideceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz