Ferguson, İlk Kez Cüneyt Çakır Hakkında Konuştu

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Real Madrid'e elendiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından ilk kez...

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Real Madrid'e elendiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından ilk kez basının karşısına geçti. Ferguson basın toplantısında Türk hakem Cüneyt Çakır hakkında ise daha önce İngiliz takımlarından 6 oyuncuya kırmızı kart gösterdiğini söyledi.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson UEFA Şampiyonlar Lig'inde Manchester United- Real Madrid maçının 56. dakikasında Nani'ye kırmızı kart gösteren Cüneyt Çakır hakkında sert konuştu. Maçın ardından Alex Ferguson basın toplantısına çıkmamış yerine ise yardımcısı Mike Phelan çıkmıştı.

Reklam
Reklam

Cüneyt Çakır'ın Nani'ye kırmızı kart gösterdiği pozisyonla ilgili olarak ise Ferguson, "3. kez Avrupa'dan kötü bir hakem kararıyla elendik. Son yıllarda olanları düşündüğünüzde, bu oyuna inancınızı korumanız kolay değil" dedi.

Son dönemde sık sık hakem hatalarıyla karşılaştıklarını vurgulayan Ferguson, "Avrupa'dan 3. kez hatalı bir hakem kararıyla elendik. Ancak yapabileceğimiz bir şey yok. Artık sadece Federasyon Kupası'ndaki Chelsea maçını düşünmek zorundayız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz